Pisicile Roşii: „Luptăm pentru egalitate de gen și jucăm fotbal feminin!”

Jucăm pentru Bacău! Împreună suntem Fotbal! Împreună Învingem Prejudecăţile!
Proiect finanţat de Municipiul Bacău şi Consiliul Local Bacău.

Dragi prieteni,

Asociația Fotbal Club Măgura 2012 –“Pisicile Roșii” este o asociație care promovează valorile sportive în materie de fotbal feminin, seniori si juvenil, dar în același timp își îndreaptă eforturile și către un succes pe plan social. Fotbalul feminin nu este doar un sport, ci și un fenomen social. Un sport și un concept nou pentru egalitatea de șanse. Eforturile noastre se regăsesc în comunitate.

Asociația Fotbal Club Măgura 2012 –“Pisicile Roșii” luptă pentru egalitatea de gen, punând accentul pe egalitate în fotbal în particular, și pe egalitate în sport în general.

Fotbalul feminin înseamnă sport, educație, sănătate, dar și un cadru organizat în care oamenii sunt pregătiți pentru a-și dezvolta capacitățile profesionale. Vrem să continuăm pe drumul succesului și ne propunem:

– să incurajam  practicarea sportului de echipă – fotbal feminin;

–  să continuăm implementarea unei perspective asupra sportului;

  redam pasiunea și bucuria fetelor de a practica sportul si punem bazele unei viitoare generații care să se implice direct și să aprecieze la adevărata valoare fotbalul feminin;

– să atingem noi oportunități de afirmare în fotbal;

– să învingem prejudecățile celor din jur și să le garantăm că și fetele joacă fotbal;

să promovăm valorile umane: prietenia, egalitatea, dreptatea, sănătatea, pacea, loialitatea, victoria, tradiţiile şi onoarea.

participanți: sportivele legitimate la Asociația Fotbal Club Măgura 2012, jucătoarele care urmează să fi legitimate, antrenori, staff conducere, colaboratori.

Hai, Pisicile Roşii! Hai, Bacăul!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *