Fantoma din cimitire. Îi plac florile la ghiveci, coroanele şi votează pentru o ţară ca afară. Are şi dosar penal

Sărăcia şi puturoşenia îi împinge pe unii „să calce şi pe cadavre”. Trăim timpuri sfâşiate de prostie şi de politicieni bogaţi, iar unii ajung să nu mai aibă respect nici faţă de cei adormiţi.

Apariţia fantomei a fost surprinsă după ore de trudă depuse de poliţişti. E săracă şi vrea(vroia) să facă un ban cinstit.

Unii îi spun florăreasa de la miezul nopţii, alţii hoaţa, eu prefer să o numesc fantoma cu petale crescută de un sistem alcătuit din umbre care generează astfel de comportamente  inexplicabile.

Cică o verişoară a fantomei din Bârlad obişnuieşte să facă curat şi prin cimitirile din Bacău.

Ştire:

Hoatã prinsã „în direct” de administratorii cimitirelor din Bârlad

Multi dintre bârlãdenii care se îngrijesc sã punã flori pe morminte au neplãcerea sã constate a doua zi cã florile din vaze sau cele plantate au dispãrut. Oamenii sunt indignati si au fãcut sesizãri si la primãrie si la Politia comunitarã, însã hotii îsi continuã nestingheriti  treaba. Bârlãdenii care au înmormântat pe cineva drag merg si se îngrijesc sã aibã mereu flori proaspete pe morminte. Fie cã le planteazã, fie cã  duc buchete proaspete tot timpul, sunt flori pe morminte, dar a doua zi se trezesc cã aranjamentele din vaze sunt luate, cele care sunt plantate sunt rupte sau unele chiar luate cu tot cu radãcinã. În functie de sezon, dispar lalele primãvara, vara garofitele, iar acum e sezonul crizantemelor.

„Florãreasa” a fost condusã la Politia Bârlad, în vederea stabilirii identitãtii. Aceasta este Minodora B. din Bârlad si are în jur de 55 de ani.

I-au făcut dosar penal – „urmând a fi efectuate cercetãri pentru stabilirea autorilor, tragerea acestora la rãspundere si recuperarea prejudiciului cauzat”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *