”Niște incapabili!” Te vrei șef la primărie, dar cum? Cinci dintr-o lovitură! Cine să fie câștigătorul?

Din șase, doar unul e bun! Cine să fie?

S-au afișat rezultatele. Bac-ul de la Primăria Bacău:) -Profilul Baze Sportive. O singură persoană din șase a fost declarată admisă, în urma selecției dosarelor la concursul pentru ocuparea funcției de șef la Baze Sportive.

Pe cinci dintre cei șase candidații i-au năpădit dușmanii și i-au lucrat. I-au ajutat să-și facă dosarele greșit, și unde-i lege – nu-i tocmeală.

Lumea e rea și spune că e cusută cu ață albă: din cei șase candidați înscriși, unul singur a fost declarat ADMIS și că e omul.

Mă sună unul altul să-mi spună că am avut dreptate că acest domn e ”cireașa” de pe tortul cu turte, dar eu le spun că nu am avut dreptate. Ei sunt ”niște incomptenți”. Nu au fost în stare nici să-și facă un dosar complet, apoi să mai ajungă și la proba scrisă…., iar apoi să mai stea și de vorbă cu angajatorul.

Cine vă credeți? Numai la bani …vă gândiți? Vreți numai funcții ca să stați degeaba pe banii noștri. Eu știu că obrazul subțire cu cheltuială se ține, dar gata … mai luați-vă niște ruj.

Lăsați-i în pace pe cei care aduc valoare comunității. Ne-am săturat de penali în funcție și de colegi de partid aduși cu arcanul pe scaunele de șefuți.

În fine, zice lumea că singurul candidat cu dosarul complet, are și șină, e domnul Neculai Enache, despre care am scris aici.

Avem rezultatele oficiale, dar e pe coduri și nu mă bag aiurea. I-am scris primarului să-mi spună dacă omul are codul 153842.

Să vedem, dacă e cifrul corect de la ușa biroului de șef de la Baze Sportive?

anunt-selectie-dosare-3

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *