Mircea Fechet – Americanul :) Șeful liberalilor băcăuani s-a dus în SUA

Președintele PNL Bacău, Mircea Fechet a văzut America în cadrul unei vizite de lucru, în calitate de deputat.

”Mă aflu, în aceste zile, în Statele Unite ale Americii, împreună cu o delegație parlamentară a Camerei Deputaților.

Alături de colegi, am avut o întâlnire cu ES Ambasadorul României în SUA Andrei Muraru. Unul dintre subiectele discuției a fost cel referitor la sprijinul NATO și al Statelor Unite ale Americii pentru România, în contextul războiului declanșat de Rusia în Ucraina. De asemenea, am discutat și despre parteneriatul strategic dintre țara noastră și SUA, pe care îl avem deja de 25 de ani. Consolidarea relațiilor dintre statele noastre este una dintre prioritățile României și ale delegației noastre în această vizită oficială”

Nu-i rău să te interesezi dacă ne trimit americanii tancuri în caz de năpastă,  dar fiind nelămurit în privința calității lui de merge în vizetă în SUA, l-am întrebat politicos

” Am citit că sunteți într-o vizită de lucru în SUA. Vă rog să mă lămuriti cu privire la calitatea dv. de fi prezent la evenimentul prezentat pe Facebook. Din CV-ul de la Camera Deputaților, observ că sunteți vicelider al Grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor, vicepreşedintele Comisiei pentru mediu şi echilibru ecologic, membru al Comisiei pentru afaceri europene, membru al Comitetului Director al Grupului Român al Uniunii Interparlamentare, dar nu găsesc nicio legătură cu vizita de lucru în SUA?”

Și mi-a răspuns:

”Vizita de lucru se desfășoară in cadrul aniversării a 25 de ani de parteneriat strategic cu SUA. Discuțiile de aici vizează foarte multe aspecte, legate in principal de situația din Ucraina, de problema vizelor, și multe altele. Din acest motiv participa toate grupurile parlamentare, și membri din aproape toate comisiile.”

Să ne vedem sănătoși la o cafea cu zăhărel.

foto: FB-Mircea Fechet

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *