Se trag sforile ca un angajat (USR) de la cabinetul primarului să ajungă șef la Baze Sportive și la altele?

Gura lumii e slobodă și o nu poți închide niciodată, dar când se apucă de cântat canarii …

Cert este un lucru- Primăria Bacău ”organizează concurs în data
05.07.2022, ora 11.00 pentru ocuparea a 1 post funcție contractuală vacantă de conducere de Șef Serviciu al Serviciului Administrare Spații de Agrement și Grădini Publice, Baze Sportive – Structura Administrare Baze Sportive și de Agrement, Parcuri -Direcția Patrimoniu.” Detalii aici  

Potrivit unor zvonuri, Neculai Enache ”e dat ca și câștigător al concursului”. Ba că ar primi răspunsurile la întrebări, ba că va fi singurul candidat…mulți răutăcioși.

Dacă omul are capacitate, de ce să nu aducă valoare urbei!?

Cine este Neculai Enache?

Potrivit Ziarului de Bacău, Neculai Enache a fost angajat la Primăria Bacău, în anul 2021 ca și consilier. Are carnet de la USR, dar în plamaresul politic mai sunt alte cinci partide PNG, PSRo, PD, PDL, PMP. Sursa citată spune că ar fi cochetat cu PNL și PSD.

În fine, Neculai Enache, liderul USR din comuna Sascut, a fost angajat la cabinetul primarului municipiului Bacău, Lucian Daniel Stanciu Viziteu (USR).

Viața de politician nu e ușoară

În 2009, ziarul Libertatea l-a pomenit într-un articol pe Enache

”Un anume – Florin Huţu (18 ani) ar fi spart o casă de schimb valutar din Iaşi. Tânărul a mărturisit atunci că banii ar fi fost folosiţi pentru finanţarea campaniei electorale a lui Neculai Enache, candidatul PNG la primăria comunei Sascut. La acea vreme, Partidului Noua Generaţie (PNG) era condus și patronat de Gigi Becali.”

Anul trecut, acuzațiile au fost puse pe masă de ZiaruldeBacău, iar Enache s-a apărat spunând: ”Nu sunt penal, verificați pe portalurile instanțelor, nu am nicio calitate în vreun dosar! Articolul din ziar (cel cu tânărul care a spart o casă de bani – n.n) este scris de PSD. Nici în Irlanda nu am vreo problemă, am rezidență definitivă acolo. Repet, nu am probleme penale în România și nicăieri!”

Potrivit contului de facebook, Enache e consilier local la Sascut

”Consiliul Local Sascut
Din 11 noiembrie 2020 până în prezent”
Eu nu cred că scenariul cu ”aranjarea” concursului pentru Enache Neculai e real. E doar o ficțiune a unor oameni invidioși și răutăcioși…

foto: Facebook- Enache Neculai

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *