Asta e cea mai mare Avarie! Ei sunt avari după funcții, iar Noi – avari după apă

Acum o săptămână, când niște șuruburi au decis să nu mai suporte presiunea (proiectul tehnic îngropat) apei de la Valea Uzului, după 10 ani de chin (specialiștii au spus că nu știu cum au rezistat atât de mult), Bacăul a fost arătat, din nou, cu degetul de toată România- drept un oraș din ”Evul Mediu”.

La robinetele postacilor de pe net au curs mesaje de caterincă (”uite un primar care știe să facă economie în portofelele băcăuanilor” sau ”Orașul în care oamenii nu au nevoie de apă, etc, dar și mesaje de milă: ”vai de mama lor. Nu mi-aș dori să fiu în pielea lor”, ”E greu să nu ai căldură, dar să nu ai apă …nu poți să trăiești”.

Noi, băcăuanii, ne-am călit și ne-am obișnuit cu avariile de orice fel pentru că nu ne cunoaștem drepturile. Să fie clar!

Astăzi, luni, curge apa din perete, dar nu știu pentru cât timp. Dacă orașul meu și al tău -Bacăul- are Rezervă de Apă funcțională….nu știu, dar eu am: mi-am umplut 3 bidoane. Sper să nu mi le fure nimeni că le-am lăsat la intrarea în casă.

Noi suntem băcăuani cu drept de vot și vrem doar apă, în timp ce voi vreți funcții! Am urmărit ședința de Consiliu Local. O nouă reușită în viața voastră băcăuană…

P.S. puneți-vă apă în bidoane. Când robinetele noastre au secat, unii erau plecați pe la alte case…ale lor.

 

foto: superBebe.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *