A început școala. Ce a început? Școala, copii. Caz şocant, inspectoare sexy, experimente, bombă anunțată la 112, mașini multe în fața școlilor, girofaruri şi sirene, politicieni cu discursuri plictisitoare, festivism, toalete în fundul curţii, se închid şcolile?

Ziuă bună și vreme bună. Pare că nimeni nu e așa bucuros că începe școala…în afara câtorva părinți. Politicienii și-au respectat orarul și s-au trezit de dimineață ca să meargă la școală.

La Timișoara, în loc să sune clopoțelul… a sunat alarma …de la 112. Un elev, probabil plictisit de festivismul ieftin, a sunat la 112 și a anunțat că în școală e o bombă.

Un nou an școlar supus experimentelor. De 32 de ani, învățământul românesc e în căutare de soluţii pentru reușita în viață.

Caz şocant în Bacău, unde un elev inconștient a mers singur la școală. A luat-o perpedes. Nici tata, nici mama, nici bodyguardul nu l-au suit în mașină ca să-l ducă până în clasă. S-a dus și fără flori, dar și fără cutia cu ciocolată în care măsa băgase 100 de euro ca doamna să aibă grijă de gâgâlicea ei. Nu și-a luat nici smartfonul cu el. Inconștient…Altă explicație nu e.

Poze bune de la deschiderile de an școlar. Foste şi actuale.

Toalete în fundul curții. Nu e o noutate.

Elevi din Iași, nevoiți să învețe în cămine culturale sau să vină cu apă de acasă pentru că cea de la școală este contaminată

În Timiş, o doamnă pe care uni o recunosc drept a fi şefa învăţământului de pe malul Begăi şi-a etalat în faţa elevilor noua colecţie: vară-toamnă: rochie de piele şi pantofi roşii.

Unii primari își fac calcule: am bani să plătesc facturile sau închid şcolile. De grija educației….

O poză făcută în 2016: moștenitoarea tronului Danemarcei își ducea gemenii la școală într-un cărucior tras de o bicicletă.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *