Șăful ANPC ne spune că Blue Air vrea să decoleze cu spatele. Compania aeriană low-cost spune că merge în instanță

Numărați-vă pijamalele pe care vi le puneți în bagaje. Să aveți schimburi de noapte în caz că sunteți obligați să vă lungiți sejururile prin aeroporturi.

A început spectactolul mediatic între ANPC (Autoritătea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor) și Blue Air, după ce Horia Constantinescu, șăful de la ANPC, ”a sufocat” compania aeriană low-cost cu o amendă în valoare de 2 milioane de euro.

73.000 de oameni au fost afectați, scrie hotnews.ro

Compania aeriană low-cost Blue Air a anunțat, luni, că va contesta în instanță procesul verbal în baza căruia a fost amendată recent de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC).

Până își reglează conturile ANPC-ul și BluE Air-ul, cei care  și-au cumpărat bilete pentru următoarea perioadă ar cam trebui să fie prudenți.

Aeroportul din Bacău poate fi considerat casa celor de la Blue Air, dacă e să ne luăm după numărul curselor programate, dar și anulate.

Acum, mai au ceva concurență, dar înainte, piloții de la Blue Air  zburau peste Bacău liberi ca păsările consiliului și ale aeroportului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *