VIDEO. Semne obscene şi înjurături la Maternitatea Bacău: medicul Raluca Grigoriu şi o pacientă tânără

„Pacienta venita la 6 dimneata, internata in urgenta, cu sarcina in pericol… la toate incercarile medicilor de a-i explica ca nu e bine sa plece fara investigatii si tratament a refuzat! Pe langa refuz ne-am trezit si cu o avalansa de injurii! Oare asta meritam ptr cele 24 ore de munca in garda si efortul depus ca sa fie bine?”, a scris pe Facebook medicul Raluca Grigoriu.

Reacţii (comentarii) pe contul medicul băcăuan după postarea filmuleţului:

Carmen Nasturas

Eu am avut neplacerea sa ajung in 2016 la urgente, unde eram suspecta de rupere membrane la 26 saptamani. Dupa ce am batut la usa in jur de 15 minute sa mi se deschida ( eram noaptea la urgente), nu mi s-a facut nicio analiza, niciun ecograf: mi s-a administrat utrogestan si nospa. In plus, a 2a zi, am rugat pe doamna doctor care era atunci la urgente sa imi faca un ecograf sa vad daca pierd lichid. M-a refuzat spunandu-mi ca nu sunt pacienta dumneaei. Nu stim ce s-a intamplat inainte de acest filmulet de a reactionat asa doamna, cert este ca adevarul e la mijloc. Ma bucur enorm ca nu am nascut niciunul din copii la Bacau.

Alisa Leonte

E ciudat ….dacă ea știe ca are sarcina cu risc….de ce nu vrea sa rămână internata!?sau de ce a mai venit in spital ?!!!

Camelia Cami

Doamna doctor dar de ce nu filmati si cand suntem noi tratate rau de cadrele medicale?Cand se solocita bani pt nastere,spalaturi…?De ce nu precizati si cauza pt care pacienta va trateaza urat?Aveti voie sa filmati si sa postati pe retelele de socializare fara acordul pacientei?Poate are o probleme cu sarcina si sunteti depasita de situatie!!!!!

Flavia Stamate

Ceva a dus-o la acest comportament! De ce nu ati filmat și ce? V-ați pus și în locul ei? I-ați cerut acordul ca sa o puteți filma și difuza în on-line??? Unde locuiesc eu este caz de inchisoare sa difuzezi imagini fără acordul persoanei! ⚡️ Poate trece printr-o depresie, numai fiți rele, a început postul Crăciunului.

Alexandra Catana

Poate îi era teamă să nu fie băgată în cezariană de urgență pe motiv de bilet de avion, vacanță de 1 decembrie, etc.
Nu există să filmați persoana și să o postați pe facebook, atitudine total nepotrivită pentru un cadru medical, ați fi putut relata această întâmplare fără date personale, plângere la poliție pentru comportamentul pacientei, orice altceva. 👎👎👎👎👎

Raluca Grigoriu Ex Artemie

Asa cum noi medicii suntem comentati pe diferite pagini ca suntem buni sau rai, asa trb sa intelegeti ca postarea este un mod de a intelege ca si noi medicii avem dreptul de a ne alege pacientele si se vad exact criteriile. Dentologic era dc se spunea ceva legat de problema medicala; ca se posteaza o reactie mizerabila in spital public cu medici, asistente si alte paciente nu e decat un semnal de alarma la noua generatie care lasa mult de dorit!
Deja sunt presiuni de a sterge postarea. O voi sterge. Cine a avut de vazut a vazut.
alte comentarii aici si sursa video-ului aici

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *