„Vând copil. Vârsta:13 ani. Nu ştie să citească sau a scrie şi e bun de muncă” Un monstru şi-a vândut copilul

 Suntem oameni făcuţi din carne, oase, dar mai presus de orice-avem şi suflete. Am citit un articol zguduitor despre un tată (mi-e greu să-i spun aşa), cred că monstru e mai potrivit şi reprezintă o delimitare.

Un gest de cruzime care nu are cum să existe în conştiinţa oamenilor

Un copil din Brașov a fost vândut de tată unui fermier din Covasna. Cumpărătorul, un alt monstru, l-a transformat pe copil într-un sclav la o fermă pe care o are în localitatea Zagon.

În cauză s-a reținut că, în octombrie 2022, în urma unei înțelegeri prealabile, unul dintre inculpați a transportat persoana vătămată minoră, în vârstă de 13 ani, fiul său, la o fermă de animale situată pe raza județului Covasna, unde în schimbul unei sume de bani a predat-o către cel de al doilea inculpat, în scopul obținerii de beneficii materiale periodice ca urmare a muncii prestate de către minor”, au arătat anchetatorii.

Ca urmare a lipsei de îngrijire și educație elementară, băiatul nu a acumulat cunoștințe de bază specifice vârstei, nefiind în măsură să scrie sau să citească și nici să recunoască noțiuni sociale (precum conceptul de bani).

Copilul a fost luat de la fermă şi internat într-un centru de plasament.

Cu siguranţă nu este singurul caz în care un copil e vândut. Orice informaţie e bine să ajungă  la urechile autorităţilor. Câţi alți copii sunt ciobani pe la stâne…

foto: Mediafax

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *