Red Gym Gold: cea mai modernă sală de fitness şi culturism. O sală care completează lista de avantaje pe care le oferă Fiald Hotel & Spa Bacău

Red Gym Gold: o sală de fitness la standarde europene într-o locaţie europeană.

O investiţie de 300.000 de euro care vine în completare cu locația în sine, wellness, Spa, bazin de înot, spaţii de socializare pentru ca băcăuanii să aleagă fitness-ul şi culturismul la cele mai înalte standarde.

O sală care completează lista de avantaje pe care le oferă Fiald Hotel & Spa, Bacău, toate facilitățile necesare zilnic băcăuanilor.

Pasionații de fitness şi culturism se pot bucura de o nouă sală modernă și spațioasă în Bacău: RED GYM Gold deschisă pe strada Tazlăului nr. 7A, în modernul complex FIALD Hotel & Spa. Calitatea sau starea bună de sănătate, ca o definiţie a wellness-ului, face echipă acum şi cu cea mai modernă sală de fitness şi culturism.

În spatele noii reușite stă o echipă care depune eforturi constante

Ionuţ şi Mona Ionesi, sunt permanent preocupaţi de calitatea serviciilor, scopul principal fiind ca noii membri să beneficieze de cele mai bune servicii. Aşa se explică că şi cea de-a treia sală din lanţul Red Gym este dotată cu aparatură de ultimă generație şi pregătită să împartă succesul cu cei care doresc să adopte un stil de viață sănătos.

Doritorii se vor pregăti alături de antrenori personali pentru a descoperi toate facilitățile pe care le oferă acest lider băcăuan – Red Gym.

Ionuţ şi Mona Ionesi vor fi alături de clienţi pentru a le satisface orice exigenţe.

„Le mulţumesc băcăuanilor pentru încrederea acordată, dar şi familiei mele pentru că a rezonat cu ideiile mele, cu ambițiile şi planurile mele, dar mai ales pentru faptul că m-au susţinut financiar şi emoţioanl”- Ionuţ Ionesi.

La deschiderea sălii RED GYM GOLD  a participat şi subprefectul judeţului Gabriel Lupu, un fan, dar şi un practicant al culturismului.

 

„Vă felicit că v-aţi încăpățânat să investiţi în continuare în comunitatea noastră, în sănătate, în oportunitatea de a ne petrece timpul liber într-un mod plăcut şi sănătos. Sunt sigur că cea de-a treia sală nu e şi ultima!?”

O prezenţă specială a fost cea a preotului  Daniel-Ionel Marari, preot paroh la Biserica Sf. Ierarh Vasile cel Mare din Bacău (cartier George Bacovia -Fiald)

„Ionuţ este primul meu antrenor. M-a ajutat să obţin rezultate foarte bune şi este un exemplu pentru mine”

La rândul lui, primarul Bacăului, Lucian Viziteu a declarat imediat ce a văzut dotările din sală că va deveni un membru activ. „Puteţi fi siguri că primul abonament e la mine.”

Red Gym Gold își așteaptă cu nerăbdare noii membri  n modernul complex FIALD Hotel & Spa într-o sală de antrenamente modernă dar și cu o perspectivă nouă asupra fitness-ului şi culturismului.

Membrii sunt încurajați să adopte un stil de viață sănătos, să urmeze planuri de antrenament eficiente și să îmbine fitness-ul cu wellness-ul pentru rezultate de lungă durată.

La ce beneficii te poți aștepta să găsești Red Gym Gold?

Spațiu nou și modern pentru că e foarte important mediul în care se antrenează membrii și de aceea, alegerea unei săli spațioase a fost o prioritate pentru echipa managerială.

Locația sălii se află în incinta Hotel Fiald, o oază tot mai căutată de băcăuani.

Red Gym Gold pune la dispoziție zone de relaxare, băi, dușuri și vestiare astfel încât toți membrii să beneficieze de cele mai bune condiții.

Sala dispune de aparate și echipamente multiple iar membrii nu trebuie să-și aștepte rândul pentru a folosi un aparat specific.

Personalul este dinamic, amabil și prietenos.

O parcare generoasă pentru membrilor săi

Aparate de ultimă generație pentru că se lucrează cu liderii în aparate de fitness.

Membrii au o varietate de aparate și tipuri de antrenament la îndemână, ceea ce înseamnă că fiecare va găsi antrenamentul fitness potrivit.

Experiența completată de profesionalismul antrenorilor personali care sunt mereu alături de membri și îi îndrumă pe fiecare în parte către success.

Comunitatea Respect Gym Bacău este construită pe încredere şi dorința de a promova un stil de viață activ și sănătos.

Vă puteți crește performanța la sală prin antrenamente inedite dacă veți alege Red Gym Gold. În viziunea echipei Respect Gym, noua sală înseamnă reconectarea cu sinele, adică un stil de viață sănătos prin sport.

Red Gym a ajuns la trei săli, iar acest lucru a făcut ca lanțul red Gym să devină cel mai mare furnizor de fitness şi culturism din Bacău.

Red Gym: strada Buciumului nr 23

Red Gym Premium: strada Nicolae Titulescu nr. 6

Red Gym Gold: strada Tazlăului nr. 7A

Red Gym „oferă sănătate” la tarife reduse.

Abonamentul lunar la RED GYM GOLD are un preț de 190 lei sau 30 lei/ședința.

Program: luni-vineri:07:00-22:00, sâmbăta:09:00-15:00, duminica:10:00-15:00.

Telefon: Telefon: 0799 804 699

https://www.redgymbacau.ro/

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *