Începe Prelungiri TV. Andreea Boanță, băcăuanca care a impresionat juriul de la Românii au Talent – invitată specială

Am vrut să încep Prelungiri TV cu o doamnă. Și m-am gândit la multe persoane pe care le-aș vrea, în mod special, alături de mine, în studioul Radio Easy. Până la urmă… m-am oprit la Andreea Boanță. Am pus mâna pe telefon, am sunat-o și mi-a spus: Desigur. Vin!

Andreea a participat la emisiunea România au Talent, unde a impresionat o țară întreagă cu melodia ”Românie, draga mea/Respect Diaspora”, dar mai ales juriul format din Florin Călinescu, Andi Moisescu, Andra și fosta muiere a lui Mutu.

Andreea Boanță – cântăreață, un ambasador adevărat al românilor, care nu a avut nevoie de o învestire specială din partea unui politichian. E o româncă care are puterea să creadă că a noastră țară va redeveni casa românilor de pretutindeni.

La 16 ani a plecat în Italia, țară în care și-a revăzut părinții, după ce – al ei tată și a ei mamă au fost nevoiți să plece la muncă în străinătate din cauză că în România nu mai aveau bani să-i întrețină. A crescut alături de fratele ei  – cu bunica.  Plecată, la rândul ei, în Italia, Andreea s-a simțit umilită și s-a întors acasă, în România, iar marți – 2 noiembrie, de la ora 18.00, o puteți vedea și asculta în emisiunea Prelungiri, difuzată pe Facebook, pe pagina Radio Easy.

”În aceste timpuri în care tot mai mulți români devin victime ale sistemului cangrenat, sistem asuprit de conducătorii impostori, cu suflete negre care se laudă că ne oferă o pâine albă… una prea scumpă pentru noi, cei care ne iubim țara, cu adevărat.”

Andreea ne va vorbi și desre noua piesă, care urmează să fie lansată, dar și despre alte subiecte.

Desigur că o vom asculta exprimându-și gândurile și ajutorul muzicii.

Vă așteptăm, marți, de la ora 18.00, în Prelungiri, pe RadioEasy.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *