Elevul care a amenințat un profesor cu un cuţit NU POATE FI EXMATRICULAT! Legile educaţiei româneşti sunt „triste”!

Legile educaţiei româneşti sunt „triste”!

Elevul „periculos” poate şi-a ameninţat şi colegii?!

 Dacă profesorul ameninţat i-ar fi „răspuns” elevului? Cine era vinovat?

Oare câţi profesori sunt agresaţi de elevi, dar nu spun nimic?

Ce vină au elevii care merg la şcoală pentru educaţie, dar au parte de un cadru didactic „formal”, unul care a înţeles că sistemul nu e cu el, ci cu elevul periculos …şi atunci, fără probleme, timpul trece, leafa merge.

Părinţilor le este teamă să-şi trimită copii la şcoală din cauza unor astfel de cazuri?

„Elevii nu pot fi exmatriculaţi pentru nereguli, etc. Doar dacă un elev rămâne repetent, 4 ani la rând, nu mai poate fi şcolarizat…Un fel de eliminare/exmatriculare. Legea spune că pot fi şcolarizaţi dacă nu depăşesc cu 4 ani vârsta de şcolarizare…Exmatricularea în România funcţionează astăzi doar în învăţământul postliceal.”

E clar. Aşa spun legile, ordinele…educaţiei

Semnal de Alarmă: gestul elevului de la Liceul cu Program Sportiv

Liceul cu Program Sportiv Bacău – un liceu renumit, altădată, în toată ţara pentru că era „facultatea” celor mai talentaţi fotbalişti din zona Moldovei. Nu exemplific pentru că sunt sute şi nu vreau să „lipsesc” pe cineva de pe foaia de joc a fotbalului românesc.

Astăzi, un elev în clasa a VII-a, în vârstă de 15 ani, s-a „supărat” pe profesorul de educaţie fizică şi sport că i-a atras atenţia că nu are echipamentul adecvat pentru a participa la oră.

S-a dus în vestiar, şi-a deschis rucsacul şi s-a înarmat cu un briceag, după care a revenit în sală înarmat. Potrivit unor surse chiar l-ar fi împins pe profesor – un om al cărui nume nu-l voi face public din respect.

Cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor, procurorilor,etc. Elevul a primit drept pedeapsă „60 de zile sub control judiciar”. Ancheta continuă.

Legile educaţiei româneşti sunt „triste” în astfel de cazuri şi nu numai

Oare câţi profesori sunt agresaţi de elevi, dar nu spun nimic?

Oare din cauza unor elevi influenţaţi de multe elemente nocive din jurul lor, umane, dar şi mediatice, sunt profesori care îi trec clasa …de frică? Ce vină au elevii care merg la şcoală pentru educaţie, dar au parte de un cadru didactic „formal”, unul care a înţeles că sistemul nu e cu el, ci cu elevul periculos …şi atunci, fără probleme, timpul trece, leafa merge

foto: ilustrativ

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *