Două case, un atelier de tâmplărie și un grajd au ars in Slănic Moldova

În cursul serii trecute, 20 martie a.c., Garda de Intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Onești a fost solicitată să intervină în orașul Slănic Moldova, cartier Cireșoaia, în urma unui apel primit pe SNUAU 112 care anunța producerea unui incendiu ce se manifesta la nivelul mai multor construcții.

 

Pentru gestionarea operativă a situației de urgență, la locul indicat s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj SMURD.

De asemenea, în teren au acționat și S.V.S.U. Slănic Moldova cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și S.V.S.U. Târgu Ocna cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei case de locuit (150 mp), a unui atelier de tâmplărie (250 mp), la nivelul unui adăpost de animale (40 mp) și la nivelul unei case învecinate de tipul P+M (50 mp mansardă).

 

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite. În urma acestuia au ars construcțiile pe suprafețele menționate anterior, bunuri de mobilier, electrocasnice, utilaje pentru prelucrarea lemnului, lacuri și cherestea.

 

Intervenția s-a dovedit a fi una dificilă, având în vedere suprafețele afectate, dar și materialele depozitate în interiorul construcțiilor, însă, din fericire, prin acțiunea promptă a echipajelor, nu au fost înregistrate victime.

 

Cauza probabilă de producere a incendiului este scurtcircuitul electric.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *