Beat si fără permis, un tânăr de 19 ani a intrat într-un șanț cu mașina. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore

La data de 23 februarie, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au fost sesizați cu privire la faptul că, în comuna Sascut a avut loc un eveniment rutier.

Din primele verificări a reieșit faptul că, un tânăr de 19 ani, din județul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism în comuna Sascut, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un șanț. În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit că, tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, cel în cauză a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta fiind transportat la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

După administrarea probatoriului, polițiștii l-au reținut pe cel în cauză, pentru 24 de ore și l-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis și sub influența alcoolului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *