Ajutoarele cu epoleţi ale lui Moş Crăciun au fost la o familie cu 5 copii

În spiritul Crăciunului, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne de la nivelul județului Bacău au fost mesagerii Moșului și, împreună, au organizat și îndeplinit o misiune caritabilă în comuna Mărgineni.

La data de 20 decembrie a.c., polițiștii, cu sprijinul Corpului Național al Polițiștilor- Biroul Teritorial Bacău, alături de cele două unități de jandarmi, polițiști de frontieră și pompieri au donat alimente, obiecte de îmbrăcăminte, jucării și dulciuri, unei familii monoparentale, cu 5 copii, cu vârste cuprinse între un an și 15 ani.

Astfel, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Aeroport George Enescu, jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean, ai Grupării de Jandarmi Mobile și pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență au oferit daruri celor 5 copii din comuna Mărgineni și au primit în schimb zâmbetele celor mici și un colind ce a stârnit emoție pentru toți cei prezenți.

Implicarea și altruismul au adus reprezentanților celor 5 uniforme starea de bine în care trebuie să ne găsim cu toții, mai ales în această perioadă.

Vă dorim tuturor un Crăciun Fericit cu bucurii și speranță!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *