Un jandarm băcăuan aflat în timpul liber a salvat o bătrână dintr-un incendiu

Sergent major Rosu Cosmin, aflat în timpul liber a reușit ieri să salveze viața unei bătrâne.
Acesta se afla la plimbare împreună cu soția și cu cei doi copii pe o stradă din municipiul Bacău, când a observat că de la un apartament situat la parterul unui bloc ieșea un fum dens și înecăcios.
A mers imediat acolo să vadă ce se întâmplă, iar împreună cu un vecin a reușit să deschidă ușa aparatmentului în care se afla o bătrână.
Aceasta intrase în panică și încerca să stingă focul, deși se putea intoxica cu fumul înecăcios, care a cuprins întreaga încăpere, lăsând în plan secund siguranța și sănătatea ei.
Au intrat în casă și au reușit să o convingă că are nevoie de ajutor, au luat-o și au dus-o în fața blocului, acolo unde era în siguranță.
Jandarmul a oprit imediat alimentarea gazelor, iar împreună cu un vecin a reușit să stingă focul, care era de mici proporții și se manifesta pe o perdea și un prosop de bucătărie.
” Mă bucur că am intervenit la timp, pentru a impiedica un posibil final nefericit!”, a precizat Rosu Cosmin, subofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *