Trei bărbați reținuți de polițiști după un scandal. Cei în cauză au fost introduși în Arestul I.P.J. Bacău

La data de 27 februarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Onești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Onești au reținut pentru 24 de ore, 3 bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, toți din comuna Cașin, bănuiți de comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și tentativă la tâlhărie califiată. Cei în cauză au fost introduși în Arestul I.P.J. Bacău.

Din cercetări a rezultat că, la data de 17 februarie a.c., 3 bărbați de 18, 20 respectiv 35 de ani, în timp ce se aflau în incinta unei săli de jocuri de noroc din municipiul Onești, ar fi lovit un alt bărbat, de 32 de ani, tulburând ordinea și liniștea publică, totodată, bănuitul de 35 de ani, ar fi încercat să sustragă bunuri aflate în posesia acestuia.

După administrarea probatoriului, polițiștii au dispus reținerea celor în cauză pentru 24 de ore și i-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și tentativă la tâlhărie califiată.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *