Romeo Stavarache vrea la Primărie!? Trei candidaţi PNL pe un loc?

Romeo Stavarache a fost primarul municipiului Bacău din anul 2004 până în 2016. Cam de la sfârşitul lunii ianuarie, Stavarache a redevenit activ pe pagina lui de Facebook postând fotografii cu realizările din timpul când şedea pe scaunul de primar. Postările fostului edil par să fie pe placul băcăuanilor. Numărul aprecierilor e destul de mare, iar asta spune ceva.

Va candida sau nu…le dă dureri de cap multora

Nu se ştie din partea cui va candida, poate va alege varianta independent, şi atunci va rupe multe v(b)oturi, iar dacă va fi primit în PNL – treburile par mai încurcate.

Liviu Miroşeanu îşi tot așteaptă locul pentru a fi desemnat candidatul liberalilor la Primăria Bacău, după ce în 2020 a fost scos din joc în urma unei înțelegeri la nivel naţional când PNL s-a hotărât să-l susţină pe Lucian Daniel Stanciu Viziteu. De altfel, se aude că şi Viziteu ciocăneşte la uşa liberalilor.

 În cursa pentru Primărie

Dacă Stavarache va candida independent e clar că nu e ok pentru liberali. Sergiu Sechelariu, probabil candidatul cu cele mai mari şanse, astăzi, se va bucura. Apoi, PSD-ul nu a luat o decizie. Dacă vor dori Primăria Bacău- cu siguranţă vor avea un cuvânt greu de spus. În 2020, PSD Bacău a „mimat” faptul că vrea la primărie. Fără a jigni candidatul de la acea vreme. Au susţinut un candidat pe ultima sută de metri.

Se spune că totul s-a făcut a încurca calculele de a nu-l vedea câştigător pe Sergiu Sechelariu.

Cristi Manolache reprezintă o carte eternă pentru Primăria Bacău, dar îi este greu.

 Jocurile politice vor fi aspre anul acesta, important va fi ca Bacăul să câştige un un om politic adevărat şi un primar care să-i reprezinte cu adevărat.

 foto: Facebook – Romeo Stavarache

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *