Primele detalii despre noul Mall din Bacău, din zona Letea, ce va fi construit pe terenul achiziționat de la Dedeman

Fapt divers: primul mall din Bacău a fost construit pe terenul fabricii Partizanul, noul mall va fi construit pe terenul celei mai mari fabrici de hârtie-Letea.

Noul mall se construiește de Prime Kapital, dezvoltator imobiliar înființat în Capitală de Martin Slabbert și Victor Semionov, fondatori și foști manageri ai fondului de investiții sud-african NEPI Rockcastle, cel mai mare proprietar de mall-uri din țara noastră.

Dezvoltatorul imobiliar a achiziţionat terenul de la Dedeman şi a obținut documentațiile necesare de la Primăria Bacău, urmând să demareze lucrările în curând.

„Bacău Mall este cea mai mare regenerare urbană a orașului Bacău, reşedinţa și cel mai mare oraș al județului Bacău, cu o populație de aproximativ 195.000 de locuitori. Situat central, într-o zonă rezidențială dens populată, lângă facilitățile planificate cu funcții sociale mixte (de exemplu, spital privat, campus educațional, academie de sport, unități rezidențiale moderne), proiectul planificat presupune noi lucrări de îmbunătățire a infrastructurii care vor fi donate municipiului Bacău. Centrul modern de retail va include mari branduri internaționale de modă, restaurante, divertisment și zone verzi generoase. Dezvoltarea beneficiază de o zonă de captare de 406.000 de locuitori în 60 de minute cu mașina.”- Prime Kapital

foto: Prime Kapital

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *