Monica Roşu şi maşina roşie. A fost şi Ion Iliescu la întâlnirea dintre Lucian Bogdănel şi Eduard Novac(s)?

Certitudine: în cadrul vizitei în Bacău a lui Novac(s) a avut loc și ceremonia prin care sala de gimnastică a SCM Bacău a primit numele „Monica Roșu”, dublă campioană olimpică la gimnastică, Atena- 2004, în proba pe echipe şi în cea de la sărituri. Felicitări pentru idee.

La ceremonie a participat şi campioana Bacăului.

Şi acum să ne uităm la fotografia realizată în momentul în care a fost dezvelită placheta cu numele băcăuancei-Monica Roşu.

În stânga e ministrul, în dreapta e Monica, iar într-o laterală – mica audiență ce pare că se înghesuie din cauza unei maşini.

La un asemenea moment de sărbătoare, dubla campioană mondială, aproape că a fost obligată să sară peste o maşină roşie pentru a se putea bucura de moment.

Cine e curajosul/curajoasa care şi-a parcat maşina chiar în faţa sălii de gimnastică? Chiar nimeni nu a observat că o încurcă pe „sărbătorită”. Uitaţi-vă la Monica şi la maşina roşie.

O fi maşina ei ? A cui este? Nu mai contează, dar, cu siguranţă, putea fi parcată în altă parte.  Probabil obişnuiţi cu ea cu săriturile şi atunci…merge şi aşa.

Monica Roşu este dublă campioană mondială la gimnastică,  laureată a Jocurilor de la Atena, din 2004, în proba pe echipe şi în cea de la sărituri.

Fotografia am luat-o de pe pagina de Facebook a prefectului Lucian Bogdănel. Tot la el am mai găsit o fotografie.

E făcută la întâlnirea cu ministrul sportului, face to face, şi mi-a atras atenţia – cana prefectului. Nu văd bine, dar pe cană e o poză cu Ion Iliescu. Mă înşel?

Domnule ministru, un patinoar în locul stadionului e o idee bună?

foto: FB: Lucian Bogdănel

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *