Marea Minune de la Bacău: se umple rezerva de apă cu apă

Ce n-au putut Chițac, Liciu, Sechelariu și Stavarache, poate Vizitiul Bacăului. Necula a fost aproape de înfăptuire, dar s-a împiedicat, la urmă, de un ciot de 10 la sută – zicea că s-a retras de la cârma urbei, când rezerva de apă era executată în proporție de 90 la sută.

După aproape 2 ani de mandat, edilul ales le-a dat ordin robineților din casele băcăuanilor să-și ia concediu obligatoriu, timp de 2 zile, amenințându-i că începând de duminică, zi în care preoții se vor ruga pentru bunăstarea vieții noastre pe pământ băcăuan, vor munci, în veci și pururi, să ne dea apă chiar și atunci când o țeavă îngropată fără slujbă, dar pe bani mulți, își va permite să se fisureze pe ici-colea, de la Valea Uzului și până la Stejarul.

Și ca să nu avem dubii, redau mesajul transmis de mult prea-iubita și înjurata companie-botezată juridic Compania Regională de Apă Bacău – CRAB (pe scurt), adică operatorul regional de servicii de apă și de canalizare pentru județul Bacău, cea care răspunde nevoilor de servicii publice de alimentare cu apă și de canalizare a clienților, prin servicii prompte și de calitate.

Când e ordin de la împărăție, apoi ordinul se execută – nu se discută

”Urmare a solicitării Primăriei Bacău, pentru efectuarea de catre S.C. Branpis S.R.L. a lucrărilor de interconectare a conductei PE Dn 630 mm, parte integrantă a obiectivului de investiţii „Rezerva de Apă a Municipiului Bacău”, la reţeaua de distribuţie apă potabilă din str. Brânduşei, în perioada 05.05.2022 ora 22:00 – 07.05.2022 ora 08:00, suntem nevoiţi să întrerupem furnizarea apei potabile pentru consumatorii cu punctul de branşament situat în zonele ….”

Așa se face că după ani în care unii dintre actualii aleși ai Bacăului s-au bucurat de răul aleșilor de atunci, iar țara râdea de noi spunând că suntem un oraș din lumea a treia, al nostru Viziteu va face ce nu au făcut alții la un loc…

Hai, Bacăul! Mare e Împărăția și Minunea ce va să Vină peste Băcăuani.

Foto credit: epochtimes-romania.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *