Explozie într-un apartament dintr-un bloc de locuințe de tipul P+4

În această seara, Garda de Intervenție a Detașamentului de Pompieri Onești a fost solicitată să intervină în municipiul Onești, în urma unui apel primit pe SNUAU 112 care anunța faptul că, la nivelul unui apartament dintr-un bloc de locuințe de tipul P+4 s-a produs o explozie, aceasta fiind urmată de un incendiu. La locul indicat s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și o ambulanță SAJ.

Incendiul s-a manifestat mocnit intr-un apartament la parter, a fost evacuată o persoană de sex masculin cu arsuri pe 90-95% din suprafata corpului.

În cele din urmă, incendiul a fost lichidat. Au mai fost evaluați medical 3 minori, cu vârste de 6, 8 și 12 ani. Aceștia au fost transportați la spital, conștienți, unul dintre ei cu ușoară intoxicație cu fum, iar ceilalți 2 cu atac de panică.

A fost convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență în vederea identificării spațiilor de cazare pentru proprietarii locuințelor afectate. Până la această ora 20:15, nu au fost persoane care să solicite cazare. Echipajele furnizorului de gaz și energie electrică efectuează în continuare verificări, în vederea reluării alimentării.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *