Cum s-a produs explozia în apartamentul de pe strada Stadionului?

 Un tânăr a vrut să-şi salveze vecinul în vârstă de 80 de ani fiind pus pe gânduri de mirosul înţepător de gaze de la uşa bătrânului şi ştiind că acesta locuieşte singur în apartament. A intrat în locuinţă, moment în care s-a produs explozia puternică care a speriat tot cartierul. Alături de bărbatul care a vrut să-şi salveze vecinul, alte două persoane au fost transportate la spital.

Pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în municipiul Bacău, pe strada Stadionului, în urma unui apel primit pe Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112, care anunța producerea unei explozii la un apartament. La sosirea forțelor de intervenție, s-a constatat că, în urma exploziei au rezultat trei victime.

 „În urma exploziei produse la nivelul apartamentului, au rezultat trei victime. Două dintre acestea prezentau arsuri, iar cea de-a treia victimă a suferit un atac de panică. Acestea au fost preluate de ambulanțele SMURD și ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bacău, în vederea transportului către unitatea spitalicească. Forțele de intervenție au mai acționat pentru evacuarea altor  două persoane, în timp 30 de locatari s-au autoevacuat”, a transmis sergent major Ema Tereş, purtător de cuvânt Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bacău

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *