Căsătoreşte-te pentru o zi

Tinerii liberali organizează, sâmbătă, 24 Februarie, cu sprijinul unui centru comercial, cea de-a XIII-a ediții a evenimentului “Căsătorește-te pentru o zi”, de Dragobete!

Începând cu orele 11.00, vă așteptăm într-un decor special, unde vom oficia faimoasele căsătorii pentru o zi.

Până la ora 21.00, estimăm că peste 250-300 cupluri vor fi trecute în registrul căsătoriilor, marcând astfel faptul ca vor deține certificatul de căsătorie pentru o zi. Bineînțeles, ceremonia de oficiere va avea loc într-un cadru festiv. Ca în fiecare an, îndrăgostiții vor avea parte de un număr record de premii – surpriză, acordate prin tragere la sorți, imediat după oficierea căsătoriilor.

Totodată, punem la dispoziția cuplurilor, în mod gratuit, peste 600 verighete realizate la comandă, cabină foto, fotograf profesionist ce va fi alături de noi pe toată durata evenimentului, precum și certificatele de căsătorie.

Suntem convinși că, dincolo de premii, va fi un eveniment de succes, cu o atmosferă în care dragostea va pluti.

Noi, Tinerii Liberali băcăuani (TNL Bacău), în numele tuturor cuplurilor căsătorite pentru o zi în edițiile trecute, transmitem mulțumiri Arena Mall, pentru sprijinul pe care oferit, partenerilor și sponsorilor care în fiecare an au susținut această acțiune, în așa fel încât să vă simțiți cu adevărat împliniți de Dragobete.

comunicat TNL Bacau

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *