Agresor identificat de jandarmi în Gara din Bacău

Vineri, în jurul orei 19.45, un echipaj de jandarmerie a fost sesizat de un bărbat în vârstă de 33 de ani din Botoșani cu privire la faptul că a fost agresat de un bărbat în gara din municipiul Bacău.

Jandarmii băcăuani au reuşit în scurt timp să-l identifice pe bărbatul în vârstă de 51 de ani, din municipiul Bacău, care corespundea semnalmentelor furnizate de bărbatul agresat.
De asemenea, jandarmii i-au acordat primul ajutor persoanei vătămate și au asistat-o până la sosirea unei ambulanțe, care a transportat-o la spital în vederea acordării asistenței medicale de specialitate.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că agresiunea a avut loc pe fondul unei discuții în contradictoriu între bărbat și agresor, acesta lovindu-l în zona feței.

Jandarmii i-au întocmit băbatului actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,lovire sau alte violențe”, acestea fiind înaintate ulterior organelor de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor şi aplicării măsurilor legale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *