A băut bine, s-a certat cu soţia şi s-a urcat pe bloc ameninţând că se aruncă în gol

Intervenţie promptă a poliţiştilor şi jandarmilor pentru a-i salva viaţa unui bărbat care amenința că se aruncă de pe un bloc, de pe strada Electricenilor, din Bacău.

La data de 12 martie a.c., în jurul orei 19.30, poliţiştii Secției 1 Poliție Bacău au fost sesizaţi prin 112, de o femeie de 49 de ani din municipiu, despre faptul că, soțul său în vârstă de 57 de ani, s-a urcat pe acoperișul blocului unde locuiesc și amenință că se aruncă în gol.

Video de la interventie pe FB: Prelungiri

La fața locului s-au deplasat de urgență o patrulă de poliție și o patrulă mixtă formată din polițist şi jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, unde l-au identificat pe bărbat în podul blocului, acesta fiind agitat și amenințând că se aruncă în gol.

Colegii nostri au acționat rapid și în timp ce o patrulă de poliție a rămas la calea de acces în podul blocului încercând să-l convingă pe bărbat să nu se arunce, patrula mixtă s-a deplasat pe scara alăturată, urcând pe acoperiș și reușind să-l imobilizeze pe bărbat, evitând astfel o tragedie.

Cel în cauză a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spital pentru o evaluare medicală de specialitate. Ulterior a fost trannsferat la Psihiatrie.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *