„Fotbalul Feminin are Părinți Corecți și un Frate Matur”

Am fost la Sfântu Gheorghe să văd finala Cupei României la fotbal feminin dintre Heniu Prundu Bârgâului și CSS Târgoviște, echipe din Liga 1, o finală de la care am învățat multe. Pe lângă spectacolul din teren, am fost atent și la organizare. Nu e ușor să fii gazda unui asemenea eveniment. Sper ca în 2019, finala Cupei României să aibă loc în Bacău. Suntem capabili să găsim parteneriatul ideal pentru a organiza cel mai tare meci din Cupa României.

În ceea ce privește jocul, miza – una mare- și-a pus amprenta în jocul ambelor echipe, dar cu toate astea fotbalul a fost sus. S-a impus echipa din Târgoviște, cu 3-0, după ce la pauză scorul a fost alb.

Mihai, antrenorul celor de la CSS Târgoviște, și Călin, de la Heniu, doi antrenori cu experiență, au pregătit cu atenție meciul, și doar greșelile individuale au făcut diferența pe tabela de marcaj.

Cel mai așteptat moment a fost premierea finalistei și a câștigătoarei, iar spectacolul a fost asemenea celui de la băieți. De altfel, nu aveau cum să existe diferențe din partea părinților – Federația Română de Fotbal –  între sora mai mică – Fotbalul Feminin – și fratele matur – Fotbalul Masculin.

Din brigada de arbitri a făcut parte și băcăuanca- Alexandra Apostu, arbitru FIFA. Deci, se poate!

Felicitări ambelor echipe! Bravo, organizatorilor!

 

Lasă un răspuns