“Cupa Prieteniei- proiect finantat de catre Consiliul Judetean Bacau: Pisicile Rosii – Vulpitele Galbene 5-3”

Pisicile Rosii au disputat primul meci amical al verii exact cu o luna inainte de debutul in noua editie a Ligii 1 – Fotbal Feminin. Pe stadionul  ”Lucretiu Avram”, din Bacau, Pisicile au intalnit Vulpitele Galbene Roman, o echipa ambitioasa si taioasa din punct de vedere fotbalistic. 

Partida s-a disputat pe durata a trei reprize, iar cele cele doua echipe au oferit un spectacol fotbalistic cu 8 goluri si multe ocazii.

Vulpitele au inceput foarte bine meciul si au deschis scorul inca din minutul 2, iar pana la finalul primei reprize au mai marcat inca o data, in timp ce Pisicile Rosii si-au creat numeroase ocazii dar fara a le fructifica. In partea secunda, Remus Cojocaru, aflat pe banca tehnica a Pisicilor a schimbat registrul tactic, dar si doua jucatoaare in axul median, iar golurile au cazut imediat in poarta formatiei romascane. Andra Cernat a redus din diferenta, in urma unei actiuni a debutantei Anca Pinitilie. Larisa Botezatu a egalat cu un sut plasat incheind o actiune personala inceputa la jumatatea terenului. Scorul dupa doua reprize a fost 3-2 pentru Pisicile Rosii si fost stabilit de Amalia Aldea.

In repriza a III-a, Larisa Botezatu a mai punctat o data si tot in urma unei curse individuale, in timp ce Vulpitele au redus din diferenta, 4-3, iar scorul final a fost stabilit de Amalia Aldea: 5-3.

Pisicile Rosii: Iulia Jitaru, Monalisa Palade, Larisa Botezatu, Anca Barbulisteanu, Corina Chelmus, Amalia Aldea, Ana Marin, Alina Ardeleanu, Andreea Bujor, Andra Cernat, Adina Cernat, Diana Burca, Diana Pascu, Au debutat Anca Pinitilie, Larisa Madalina si Ana. Alaturi de noi a fost si micuta Elena Galateanu.

Saptamana viitoare, Pisicile Rosii vor merge la Roman pentru meciul retur, dupa care vor continua seria jocurilor de la Cupa Prieteniei cu alte meciuri pe terenuri propriu.

Partida a fost arbitrata de brigada formata din: Sergiu Mavriche, Alexandra Apostu si Claudiu Lucaci.

Meciul a contat pentru Cupa Prieteniei – competitie finantata de catre Consiliul Judetean Bacau in parteneriat cu Asociatia Fotbal Club Magura 2012 Bacau, in cadrul proiectului ”Împreună suntem fotbal. Împreună învingem prejudecățile”

Va multumim ca sunteti alaturi de NOI. Multumiri Consiliului Judetean Bacau, Primariei Bacau, dar si sustinatorilor nostri pentru ca sunt alaturi de noi atat la meciuri, fie ele si amicale, cat si in mediul on-line, si oriunde suntem prezenti.

 Asociația Fotbal Club Măgura 2012 – “Pisicile Roșii” este o asociație care promovează valorile sportive în materie de fotbal feminin, seniori si juvenil, dar în același timp își îndreaptă eforturile și către un success pe plan social. Fotbalul feminin nu este doar un sport, ci și un fenomen social. Un sport și un concept nou pentru egalitatea de șanse. Eforturile noastre se regăsesc în comunitate.

Fotbalul feminin înseamnă sport, educație, sănătate, dar și un cadru organizat în care oamenii sunt pregătiți pentru a-și dezvolta capacitățile profesionale.

Cu prietenie,

Ana Marin – P.R. pisicilerosii.ro

Lasă un răspuns