In tenis castiga cine e de fier. Tenisul a adus imagine Bacaului – 25.000 de dolari atat a costat

Greu sport, dar misto. Echilibrul mental e cel mai important, iar Goncalo Oliveira a stiut sa profite de starea de nesabuinta a indianului – Sumit Nagal. Lume multa la finala Trofeului Municipiului Bacau, competitie organizata de Sport Club Municipal Bacau, Federatia Romana de Tenis si cu sprijinul financiar (25.000 dolari) al primariei, iar la final portughezul a castigat a XV-a editie.

Nagal a castigat primul set, cu 6-3, si a lasat impresia ca se grabeste sa plece cu banii bacauanilor. Poate chiar si-a subestimat adversarul, iar asta l-a costat. Portughezul a fost calm in setul doi si a stiut sa profite de nervii indianului, cel care si-a oprit drumul spre titlu la jumatatea setului doi cand a gasit motiv de cearta cu arbitrul partidei faptul ca o minge era :albastra:) De aici, portughezul si-a vazut de treaba si l-a batut cu acelasi scor, 6-3, in setul doi si trei, si s-a ales cu 3.600 de dolari, dar si cu 35 de puncte ATP.

Un eveniment OK pentru Bacau. Spectacol international cu bani putini si prestigiu pentru Bacau, mai ales ca fost in direct pe un post de televiziune.

De la anul, municipalitatea vrea sa ridice stacheta financiara. Merita sa investeasca. In alte locuri nu prea se merita. Turnee amicale internationale.

Lasă un răspuns