Au furat curent la Orbic (Buhusi) …si au venit „mascații”

Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău a executat acţiuni în cooperare cu      DELGAZ-GRID TÂRGU MUREŞ pentru depistarea furturilor de energie electrică .

 jandarmi, furt curent, actiune, amenzi

 

În data de 18 mai a.c. efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au desfăşurat o acţiune în cooperare cu lucrători din cadrul DELGAZ-GRID Târgu Mureş şi Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bacău în localitatea Buhuşi, cartier Orbic din judeţul Bacău pentru prevenirea şi combaterea sustragerilor de energie electrică.

Misiunea jandarmilor a constat în asigurarea unui climat de normalitate pe timpul desfăşurării activităţilor precum şi prevenirea unor fapte de tulburare a ordinii publice.

În cadrul acţiunii au fost verificate de către lucrătorii DELGAZ-GRID Târgu Mureş instalaţiile de contorizare electrică de la locuinţele din zonă; au fost identificate    2 situaţii de branşament ilegal la reţeaua de distribuţie a energiei electrice. De asemenea, 30 de abonaţi au fost deconectaţi pentru nereguli constatate în contorizarea consumului de energie electrică.

 

Lasă un răspuns