Au furat curent la Orbic (Buhusi) …si au venit „mascații”

Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău a executat acţiuni în cooperare cu      DELGAZ-GRID TÂRGU MUREŞ pentru depistarea furturilor de energie electrică .

 jandarmi, furt curent, actiune, amenzi

 

În data de 18 mai a.c. efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au desfăşurat o acţiune în cooperare cu lucrători din cadrul DELGAZ-GRID Târgu Mureş şi Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bacău în localitatea Buhuşi, cartier Orbic din judeţul Bacău pentru prevenirea şi combaterea sustragerilor de energie electrică.

Misiunea jandarmilor a constat în asigurarea unui climat de normalitate pe timpul desfăşurării activităţilor precum şi prevenirea unor fapte de tulburare a ordinii publice.

În cadrul acţiunii au fost verificate de către lucrătorii DELGAZ-GRID Târgu Mureş instalaţiile de contorizare electrică de la locuinţele din zonă; au fost identificate    2 situaţii de branşament ilegal la reţeaua de distribuţie a energiei electrice. De asemenea, 30 de abonaţi au fost deconectaţi pentru nereguli constatate în contorizarea consumului de energie electrică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>