EuroINs nu cunoaste legea Suntem luati de prosti

 

O simpla tamponare, dar care necesita schimbarea spoilerului. Facut intelegerea amiabiala intre soferi, dupa care ne deplasam la sediul firmei de asigurari EuroINS, unde constatam cu mare, da mare mirare, ca d-ul cu parul carunt nu cunoste legea si ne mai ia nitel si peste picior.

Ii spunem ca trebuie sa vina la fata locului, unde s-a intamplat tamponarea, iar el respinge total informarea noastra motivand ca suntem pe dinfara.

Pe dinafara e el sau cel putin asa a primit ordin sa minta. Lipsa de informare continua: suntem programati pentru o amarata de tamponare peste trei saptamani, cand tot noi sa ne prezentam la sediul firmei si vina un agent sau ce o fi el sa constate paguba. Suntem ce suntem

Mai cititi si voi:

Firmele care încheie poliţe de asigurare RCA sunt obligate, de azi, să constate daunele, în cazul unui accident, oriunde vrea păgubitul, anunţă Autoritatea pentru Supraveghere Financiară.

Iata ce sustine firma cu pricina

Euroins a fost infiintata in 1994 si a functionat sub numele Asitrans pana in 2008 cand a fost preluata de grupul bulgar Eurohold.

Societatea dispune de 500 de angajati si peste 4.500 agenti teritoriali reusind sa cuprinda intreaga tara.

E o gluma proasta?

Lasă un răspuns