Si ninge………si scolile s-au deschis, iar noi avem lopeți

S-au deschis scolile după două zile de vacanță prelungită. Și ninge atât de frumos că nici eu nu m-aș duce la școală, dar ce facem cu deszăpezirea. Oamenii au muncit zile și nopți, iar acum trebuie să o ia de la capăt.

Utilajele care dau zăpada nu pot intra pe toate străduțele. Și asta pentru că unii au parcat cum au vrut sau cum au putut, iar noi nu vrem să ieșim nițel afară să punem mâna pe o lopată să dăm la zăpada. Până se topește va dura, iar până vine mașina să ne curețe aleea s-ar putea să vină primăvara.

Ninge și e frumos.

Situația nu e una care să ne sperie. În urmă cu 30 de ani mergeam la școală prin nămeți și căram un ghiozdan mai mare ca mine. Astăzi elevul merge la școală cu mașina lui tata.

Directorii de școli (cei picați la examenele lui Cioloș) rămași în funcție, dar și cei vor să vină la șefie au timp să facă managementul zăpezii.

Am devenit prea sensibili. E iarnă, suntem în ianuarie și e normal să ningă. Să ningă numai la munte sau în Finlanda. Ne precipităm aiurea, pe când am putea să punem mâna pe lopată.

fotografie buna de pe adevarul.ro

Lasă un răspuns