Sistemul de alarmă oltenesc salvează câinii maidanezi din Bacău

Nu că ar fi rău sau că șoferul atelajului nu ar avea motive să se teamă, dar nu e mai bine să previi un eventul furt cu ajutorul noului sistem de alarmă oltenesc.

La intrarea in Craiova, pe o stradă mare, cum nu vezi în Bacău, o căruță tunată și trasă de o iapă cu motor tropa-tropa, intra agale în capitala Olteniei promovând noul sistem de alarmă canin. Localnicii spun că e cea mai bună invenție și că astfel nu își vor mai face griji în priviința hoților. În plus, cățelușii vor fi salvați din ștreangul hingherilor.

De altfel, mai mulți proprietari de mașini au depus cereri la Oficiul Cățeilor Maidanezi pentru a intra în posesia sistemului de alarmă oltenesc.

Se aude că noua alarmă va fi promovată și în Bacău, la începutul lunii decembrie, ocazie cu care o caravană va defila prin centrul vechi al urbei noastre.

Ținând cont că în Bacău sunt aproximativ 20.000 de autoturisme, nu știu de unde își vor putea proprietarii procura noile sisteme de alarmă canine. Cică în Bacău sunt numai 500 de câini maidanezi.

Lasă un răspuns