Intrebare priviind clubul CSSM Bacau: sa ne doara capul pe noi sau pe ei ?

De ce suntem neam de plosnite? asa se intreaba un amic care a dovedit ceva in societatea romaneasca si cu precadere in lumea sportului.

Intors in Bacau pentru cateva zile, timp in care am stat si am degustat din nou din ceea ce inseamna cu adevarat strategie si viziune sportiva, amicul imi spune cu prudenta ca Bacaul nu mai prea exista pe harta sportului.

Scurt

Oameni politici fara nicio calitate de manageri sunt la carma barcilor publice sportive.  Cum sa obtii  performanta pentru Bacau  in timp cand e mai usor sa o cumperi aducand sportivi din toate zonele tarii si sa-i platesti cu lei bacauani.

Cum sa faci performanta  in cazul clubului administrat de primarie cand nimeni dintre cei care au trecut pe acolo nu a venit niciodata cu un dosarel care sa contina cateva foi de hartie pe care sa fie redactate cateva randuri despre strategie si viziune.

Nu ai cum. Oameni poitici si atat.

As spune ca o astfel de functie publica trebuie scoasa la concurs. E un club ce traieste din banii bacauanilor, dar copiii bacauanilor au ghinionul sa nu aiba loc.

Performanta platita cu milioane sau sprijinim copiii Bacaului?

Cati bacauani stiu de CSSM ?

Sa vedem ce buget a avut CSM Bacau/CSSM Bacau de cand a luat fiinta si cati copiii ai Bacaului au invatat ce inseamna sport?

Apoi pot spune ca o medalie, fie ea si de bronz, obtinuta la o competitie unde au participat trei sportivi, i-a costat pe bacauani numai putin de 700 de lei. Cati stiau asta?

lista continua….

Lasă un răspuns