Elder, aurul portughezilor, vrea să se mute în Bacău. Vezi ce îl atrage în orașul cu singurul stadion botanic din lume

Șoc și groază în Turcia. Aseară, cel mai urmărit post de televizune turcesc și-a oprit transmisiunea în direct exact în momentul în care armata turcă se pregătea să execute o lovitură de la 11 metri prin Suleiman Magnificul, pentru că portughezul Elder, aflat la cumpărături în bazarul de blugi, din Ankara, adică nimeni altul decât cel care  a adus Portugaliei titlul european la fotbal, nu se mai oprea din bocet și gângura, în limba noastră, că vrea să se mute Bacău.

Vestea i-a surprins până și pe cei mai de seamă cronicari români, Ion al lui Neculce, Grigore Urecheatu și Miron Costinel.

Potrivit celor trei, dorința lui Elder e legată de faptul că peste una sută mie de specilaiști în fotbal din Bacău i-au dat like pe Facebuce.

Întrebat de ce nu alege Manchesterul, Barcelona sau Bayern, Elder a spus că s-a săturat de echipele astea de cartier, și că pentru el cel mai important e să se așeze într-un oraș cu cea mai frumoasă stradă, Milcov (strada care a zăpăcit toate recordurile mondiale în materie de construction), plus că vrea și el subvenție la căldură, la transportul în comun, dar cel mai mult și mai mult l-a atras stadionul botanic, care adună peste 1.000 de specii de arbuști ce nu s-au mai văzut pe niciun stadion în lume.

Surse mai spun că înainte de finala cu Franța, Elder și Griezmann au avut contre puternice ce s-au terminat cu un pariu: cine dă gol merge în Bacău.

Rămâne de văzut dacă și Bacăul îl vrea. Propun un referendum.

Lasă un răspuns