E-ON Moldova ne obligă să ne cumpărăm lanterne romanesti. În 2015 ne-a lăsat în întuneric mai bine de 7 ore. E-ON Moldova e pe ultimul loc în România

 În 2015, moldovenii au plătit facturile , dar au stat cel mai mult pe întuneric, potrivit celor de la  Auto­ritatea Naţio­nală de Reglementare în domeniul Energiei.

Într-un clasament al celor care ne dau curent, E-ON-ul nostru  e pe ultimul loc în România în priviința duratei de întreurpere neplanificată în alimentarea cu energie electrică.

Enel Muntenia și-a lăsat clienții în beznă timp de 221 de minute, iar ai noștri ne-au lăsat 439 de minute(circa 7,3 ore), asta în condițiile în care în țări, precum Germania, Franța, Elveția, Belgia, etc. media este 20-25 de minute pe an.

De știut:

 Durata întreruperilor neplanificate în alimentarea cu electricitate este cel mai important indicator care vorbeşte despre calitatea serviciului de distribuţie a energiei din România. 

În 2015 toți ceilalți furnizori de energie electrică din România, opt la număr, și-au lăsat abonații pe întuneric cu mai puțin de o oră față de 2014, în timp ce E –ON Moldova a fost excepția de la regulă, de la bun-simț, de la civilizație.

CEZ Oltenia –  redus cu 150 de minute

Elec­trica Muntenia Nord – redus cu 30 de minute

Electrica Transilvania Nord –redus cu 80 de minute

Electrica Transilvania Sud – redus  cu 108 minute

Enel Banat – redus 54 de minute

Enel Dobro­gea – redus cu 19 mi­nute

Enel Mun­tenia – redus cu 4 minute

E-ON Moldova – crecut cu 29 de mi­nute

 

Lasă un răspuns