Aerostarul ia altitudine. Alegeri 2016: Grigore Filip – președinte, Doru Damaschin-vicepreședinte

Mulți îi pomenesc numele și spun că e singura fabrică care a mai rămas în picioare, în Bacău, după 1989- Fabrica URA (Uzina de Reparații Avioane), astăzi Societatea Aerostar S.A.

Cu un management corect și chitit către noi-orizonturi, societatea Aerostar s-a dezvoltat de la an la an și ajuns să fie un reper internațional.

Aerostar Bacău a raportat profit de aproape 17 mil. lei în T1 2016, dublu faţă de aceeaşi perioadă din 2015.

Grigore filip – președinte, Doru Damaschin-vicepreședinte

Acţionarii producătorului de componente de avioane Aerostar Bacău (ARS), respectiv IAROM Bucureşti cu deţineri de 71%, SIF2 Moldova cu 14% şi alţi acţionari, au decis prelungirea cu patru ani a mandatului de preşedinte al Consiliului de Administraţie al lui Grigore Filip, care ocupă în acelaşi timp şi funcţia de director general al companiei. Filip, 62 de ani, va avea mandatul de preşedinte al CA până la 10 iulie 2020.

De asemenea, acţionarii companiei cu capitalizare de 434 mil. lei au decis să prelungească cu patru ani şi mandatul lui Doru Damaschian, 59 de ani, vicepreşedinte al CA şi director financiar din august 2000. Din noul consiliu de administraţie a fost exclus Marin Nijnic, 60 ani, membru CA din anul 2000, şi a intrat Liviu Doroş, vicepreşedinte-director general adjunct al SIF Moldova.

foto: aerostar.ro

Lasă un răspuns