Dezvaluirile facute de Maria Olaru nu ar trebui sa ne surprinda, ci mai degraba ar trebui sa ne deschida ochii

Maria Olaru, multipla medialia la gimnastica, are curajul sa recunoasca care e pretul inuman al performantelor obtinute pentru Romania.

Bataile, jignirile si umilintele incasate de-a lungul anilor de la antrenori, printre care si Mariana Bitang si Octavian Belu, nu ma surpind.

Multi stiu ca gimnastica e un sport “dur”. Multi parinti si-au retras copiii din sala de antrenament din cauza intamplarilor asemanatoare cu cele traite de Maria Olaru.

Sunt antrenori, sau asa zisi antrenori, care-si umilesc sportivii, indifirent de ce sport vorbim.

Fie ca e luni sau duminica, unii “profesori” isi alinta sportivii cu injuraturi colorate, cu amenintari, cu umilinte si cu o serie de palme educative. E un adevar trist si domesticJ

Oricine poate detine un carnet de antrenor sau de profesor, dar nu oricine e si antrenor.

Parinti trebuie sa fie mai atenti si sa plece urechea atunci cand copiii lor vin acasa speriati sau daca observa semne ce arma putea fi urmele unei educatii sportive.

foto: eualegromania.ro

One thought on “Dezvaluirile facute de Maria Olaru nu ar trebui sa ne surprinda, ci mai degraba ar trebui sa ne deschida ochii”

  1. C.Mazurakis spune:

    Domnilor, sunt multe aspecte de comentat pe seama declarațiilior Mariei Olaru.
    Mă rezum să vă spun doar că nu întâmplător au apărut aceste declarații. Presedintele COSR, Alin Petrache, doreste cu orice preț să aducă vreo opt federații de sub tutela MTS la COSR. Motivul ?
    Banii, adică bugetul este f tentant. Și ptr ca zâzania să fie mare și atractivă se folosește FR Gimnastică atacând, la baionetă, cuplul Oct.Belu -M.Bitang ptr rezonanță. Maria Olaru, soția senatorului Bogdan Diaconu, va fi ”unsă” presedinta FRG prin înlăturarea lui Adr.Stoica, ca drept răsplată ptr defăimarea celor mai profesioniști antrenori de gimnastică din România și nu numai.
    Implicarea politicului și a mafiei politice în sportul nostru duce la dezastru.

Lasă un răspuns