Oficial. Dragos Benea se retrage de la Consiliul Judetean Bacau

Dupa 12 ani, timp în care a fost preşedintele Consiliului Judeţean Bacău, Dragoş Benea şi-a anunţat, în mod oficial, retragerea de la conducerea judeţului. Acesta se retrage din administraţie, dar nu şi din politică.

„Opţiunea mea este de a înceta activitatea la Consiliul Judeţean. Nimeni nu e vesnic si de neinlocuit. PSD-ul are resurse să pună oameni pe functii“, Dragoş Benea

 

foto: dragosbenea.ro

„Am lasat intodeauna de la mine astfel incat proiectele judetului Bacau sa mearga inainte. Niciun adversar politic nu poate sa-mi dea un exemplu de proiect care s-a blocat sau a batut pasul pe loc din cauza mea sau a institutiei pe care o reprezint. Este o realitate si ma mandresc cu ea.

Nu o sa gasiti in trecutul meu politic sau administrativ declaratii contradictorii sau promisiuni neacoperite.

Consider ca am o consecventa in discursul public care merita sa fie macar consemnata.

Sunt un tip norocos, dar daca astazi sunt presedintele Consiliului Judetean Bacau se datoreaza si faptului ca, din 1996 incoace, am parcurs si am consumat toate etapele si ierarhiile in politica si administratie.

Banii contribuabilului ii poate cheltui oricine are o pregatire economica minima. Diferenta intre candidati la orice tip de alegeri, ar trebui facuta de capacitatea de a dezvolta comunitatea cu banii pe care ii aduci din alte surse, fonduri europene sau surse private.”

Lasă un răspuns