Din cauza lui Cosmin Necula, conducatorii (foarfecele), pilele si ungherele din Primaria Bacau stau la coada AJOFM Bacau

Stire de ultima ora si minut.

De mai bine de două ore, funcţionarii de la AJOFM Bacău, adică agenţia aia care se ocupă cu locurile de muncă, respiră greu din cauza lui Cosmin Necula.

Tânărul psd-ist băcăuan a creat zarvă printre angajaţii Primăriei Bacău. Omul vrea să-i lase pe drumuri pe cei ce ocupă posturi de conducere. Unii ii alinta pe acestia cu apelativul: foarfece. Cica ei taie totul. Cine stie, daca o fi asa.

Necula s-a lăudat în conferinţa de presă de ieri, la care am fost invitat, dar la care nu am ajuns, că imediat ce băcăaunii îi vor spune, în mod oficial, ŞEFUL, îi dă afară pe cei 34 de şefuţi.

Problema nu ar fi cei 34, dar pe lângă ei vor dispărea din primărie şi ceilalţi 132 de piloşi şi unghere.  Oricum, mai rămân 234 de angajaţi care îşi fac treaba cu sârg.

Aşa se face că şefuţii, piluţele, dar şi ungherele au mers glonţ la AJOFM.

Eu zic să nu se grăbească că până îi iunie mai este timp.

Apoi, dacă d-ul Cosmin Necula îi „şomerizează” pe cei 34 conducători, ce pune în locul lor?

Am înţles că se va organiza concurs, dar de fapt vor fi oamenii lui. NU ? Echipa pe care a prezentat-o la conferinţă. Aşa înţeleg eu. Poate greşesc.

Şi ar mai fi o problemă. La concurs se vor înscrie şi actualii şefi, şi dacă foarfecele îi va tăia pe candidaţii psd? Vorba aia au experienţă.

Visez prea mult. Mă duc să beau o cafea.

Lasă un răspuns