Arbitru bacauan in Champions League! Dupa meciul dintre Pisicile Rosii si Viitorul Buzau, Alexandra Theodora Apostu va arbitra FC Rosengard- FC Frankfurt, sferturi de finala Champions League

Simplu si la obiect: numele – Alexandra Theodora Apostu e scris mare pe site-ul celor de la UEFA, în dreptul meciului: FC Rosengard-FC Frankfurt, alături de alte trei doamne care vor reprezenta România, în Champions League, fotbal feminin.

Alexandra e din Bacău și suntem mândri că a ajuns să ne reprezinte la cel mai înalt nivel. Pentru mine sau pentru alții care redactăm informația poate fi simplu să apăsăm câteva taste, dar pentru ea drumul spre Champions League nu cred că a fost ușor.

A debutat în arbitraj la Onești, la un meci de juniori, în urmă cu ceva timp. Anii au trecut, iar timpul s-a transformat în experiență. Meciurile din ligile județene au ajutat-o să obțină un echilibru mental, iar acum cochetează cu jocuri la toate nivelele.

Duminică a fost arbitru asistent la meciul Pisicilor Roșii cu Viitorul Buzău, iar miercuri, de la ora 20.00 va fi arbitru asitent în Champions League. E o bucurie să avem arbitri ca ea:) Așa că Pisicile Roșii, și nu numai, trebuie să ia mare atenție la deciziile domnișoarei Alexandra.

În Suedia, la meciul din sferturile de finală din Champions League , dintre FC Rosengard și FC Frankfurt, va face echipă cu alți trei arbitri din România: Cristina Dorcioman, Petruța Iugulescu și Teodora Albon, al IV-lea arbitru. Felicitări!

Cum e să arbitrezi în Champions League?

Alexandra: Țineți-mi pumnii pentru miercuri. Am emoții !!

Emoțiile apar atunci când ești profesionist. Sunt normale.

Și ca un fapt divers: în echipa celor de la Rosengard evoluează cea mai bună jucătoare din lume: Marta.

In urma cu doua saptamani, Alexandra a facut parte din brigada care a arbitrat meciul international dintre Romania si Spania.

Succes, Alexandra! Succes, Cristina! Succes, Petruta! Succes, Teodora!

Hai, Romania!

foto: ionutbranzei.ro

poza e facuta duminica. Parca a stiut el ceva.

Alexandra e alaturi de Bogdan Damian Antal si Sergiu Mavriche, doi arbitri bacauani care vor arbitra in scurt timp in Liga 1.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns