PSD-ul a șutat la poarta PNL-ului cu o minge facută din fosfogips?

Acum trei săptămâni, Pro TV a prezentat în cadrul emisiunii „România, Te Iubesc” problema haldei de fosfogips, un monument toxic care face parte din peisajul și viața băcăuanilor.

O anchetă în urma căreia, radiografiile lui Dragoș Luchian – (candidat PNL la Primaria Bacău) – , Romeo Stavarache și a altor liberali, dar și a directorului de la Mediu, au ieșit cam „radioactive”.

Nu a fost cel mai bun material al celor de la Pro TV, mai ales că realizatorul a fost cam nedocumentat, pe alocuri.

Sursele de informare, adică articolele din presa băcăuană, nu prea i-au fost pe înțeles.  Subiectul fusese tratat de ziariștii băcăuani cu mult înaintea lui, dar puterea Pro Tv-ului e altceva.

După acel material s-a pus gaz pe foc.

DNA Bucuresti a solicitat de la Primăria Bacău documente pentru derularea unei anchete „in rem” privind transferul haldei de fosfogips de la Amurco la municipalitate

După atâția ani, de ce subiectul a devenit tocmai acum, în apropierea alegerilor, atât de sensibil. Să fie un șut puternic al PSD-ului la poarta PNL-ului?

Să fi fost o emisiune plătită, așa cum se aude? Nu cred! Nu se poate așa ceva!

Ca să susțin întrebarea, spun și de vizita lui Cosmin Necula – (candidat PSD la Primăria Bacău) – la Parlamentul European, una de control, care ar avea ca scop și problema haldei de fosfogips.

Liberalii spun că s-a dus chitit, dar …în fine.

foto: bacau.net

Lasă un răspuns