Mutu Adrian ii vrea locul lui Iordanescu. Baiatul care-l aprovizioneaza cu apa plata a varsat secretul: Mutu vrea sa antreneze nationala la Euro Ca jucator nu mai poate, retine prea multa apa

Iordanescu e in percicol

Noaptea tarziu, la cateva ore trecute de la meciul, de pe teren propriu, cu Pandurii Tg. Jiu, si la cateva ore pierdute si varsate in paharul gol amarui, Mutu Adrian a stins lumina si a realizat ca a fost umilit de Petre Grigoras.

“Cum sa mă introducă in teren din pozitia de rezerva ? Sunt un fotbalist caruia ii curge prin vene mai mult fotbal amestecat cu proteine albe decat sange, iar ăsta mă ține pe bancă? E slab. Nu e antrenor. Trebuie schimbat. E mic copil pe langa mine”, a dialogat Mutu Adrian cu Adrian Mutu.

La meciul cu CFR Cluj, Mutu a fost titular si scos pe banca dupa ce Petre Grigoras a vazut ca nu-i mai functioneaza incarcatorul.

Versat si talentat, Mutu Adrian s-a apucat sa trimita indicatii tehnice catre coechiperii lui din teren…

Dupa joc, Grigoras, cel mai tare din oras, isi da demisia, iar surpiza apare ca si cum ea ar fi fost programata de Mara, Mutu si Stancioiu, cei trei crai trecuti pe statele de plata ale muresenilor: Mutu va pregati meciul cu FC Botosani.

L-au curatat pe Grigoras.

O sursa care-l aprovizioneaza pe Mutu Adrian cu apa plata mi-a spus ca briliantul si-a dat seama ca nu prinde nationala ca jucator si ca vrea sa o antreneze.

Asa ca postul lui Anghel Iordanescu e in pericol. Daca ASA Tg. Mures bate Botosaniul exista varianta ca Mutu Adrian sa-l curete (sa-l pensioneze) si pe general.

Mutu vrea sa mearga la Euro ca sa-si indeplineasca cel mai de pret vis. Potrivit baiatului cu apa, dupa despartirea de Chelsea, Mutu vrea sa-si faca o poza langa turnul ala mare de fier si sa strige in gura mare: nu m-am drogat niciodata.

foto: dolce-sport.ro

One thought on “Mutu Adrian ii vrea locul lui Iordanescu. Baiatul care-l aprovizioneaza cu apa plata a varsat secretul: Mutu vrea sa antreneze nationala la Euro Ca jucator nu mai poate, retine prea multa apa”

  1. catenaccio spune:

    datorita caracterului infect mutu acum in pas de retragere a ajuns o rusine de fotbalist

Lasă un răspuns