Pro TV vs Antena Atac mascat la presedinte! PRO Tv-isti l-au luat la ochi pe Iohannis Manipulare si putere media

Nu sunt fan Antena 1 sau Antena 3 si nici a celorlalte televiziuni din Grupul Intact Media, dar nu am cum sa nu remarc tactica mascata a Pro Tv-ului in cazul evacuarii televiziunilor lui Voiculescu de catre ANAF.

Pro TV, atac mascat la presedinte

Cei din Pro TV s-au suparat imediat ce presedintele Romaniei – klaus Iohannis – a criticat ANAF-ul, pe motiv ca actiunea inspectorilor la sediile Intact Media Gropu ar fi fost in forta.

Șeful statului a afirmat, miercuri, că abordarea ANAF în cazul televiziunilor Antena Group este „heirupsită”, „nepotrivită”

„Această abordare heirupistă din partea ANAF mi se pare nepotrivită, dacă nu chiar discutabilă”, a spus șeful statului, citez antena3.ro

Pro TV-ului nu i-a placut atitudinea lui Iohannis si iata ce ii serveste. Frumos. Il ia cu like-urile de pe Facebook, ca si masura de incredere a populatiei in Iohannis, si termina stirea si mai istet.

pe scurt: ii arata lui Iohannis cine e seful televiziunilor in Romania.

La inceputul stirii, atunci cand toata lumea e ochi si urechi, Pro Tv-ul baga:”peste 20.000 de romani si-au luat like-ul inapoi. Klaus Iohannis, pe minus pe Facebook dupa declaratia despre ANAF”

Spre finalul stirii, atunci cand lumea a inteles mesajul cel mai important, Pro Tv il perieza putin, asa de complezenta, iar la finalul stirii il mai baga o data in gura lupului.

Cele mai bune perioade de a te face inteles sunt la inceputul si finalul stirii.

Vezi stirea

Si ca pachetul sa fie complet va urma o stire faina si cu Ciolos.  Asta dupa ce premierul a declarat că a cerut noii conduceri ANAF să reanalizeze modul în care își desfășoară activitatea, astfel încât atitudinea agenților să fie una de respect față de cetățeni și față de contribuabili.

„Imobilele în care își desfășoară activitatea posturile de televiziune Antena 1 și Antena 3 trebuie evacuate în termen de cinci zile, în urma notificării primite, luni, de la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București, care pune în executare sentința penală din 2013, rămasă definitivă”, sursa antena 3

Meseriasii protvisti.

Imi aduc aminte de perioada cand in Bacau existau televiziuni si mai erau sicanale din astea „normale”, cand una dintre televiziuni o lua la tinta pe alta, pai stirea suna ceva de genul:

„Postul X i-a mintit pe oameni, le-a furat nu stiu ce, a primit ilegal bani de la primarie, etc.” fiecare dupa propria rautate.”

Astia de la Pro Tv o dau frumos si elegant.

Lasă un răspuns