Domnilor consilieri locali: va rugam sa va dati demisia! Sunteti consilieri pe / de hartie Noi, Bacauanii, va oferim ajutor: avioane de hartie ca sa zburati catre linistea voastra si a noastra! Va multumim.

Din pacate, acesti alesi locali, 19, cati au mai ramas, ne lasa impresia ca sunt „consilieri de hartie”.

Ce inseamna asta?

Va zbateti doar pentru un interes separat de cel al bacaunilor, interesul dv ajunge pe hartia pe care e imprimata hotararea de “consiliu local” (n.r. cu litere mici). Nu are sens sa intru in detalii pentru ca nici dv. nu ne-ati oferit detalii, argumente, timp de patru ani.

Domnul Tescaru recunoaste ca sedintele sunt duse in derizoriu.

Si astazi, in sala mare, s-a jucat o piesa de teatru – una lunga si obositoare pentru noi. Pentru dv., a fost, probabil, un nou prilej de a va arata incapacitatea de a gestiona problemele Bacaului.

Pe scurt: va rugam sa va dati demisia.

Din pacate va asemanati cu niste niste avioane de hartie. Zbor placut.

Nu va jignesc, dar cred ca e momentul oportun sa va luati zborul. Unii dintre dv. aveti nevoie de o vacanta. Sunteti obositi dupa cei patru ani de mandat, iar sedinta de astazi v-a epuizat si mai mult. S-a vazut.

Cine are deminitatea sa-si dea demisia?

La urmatoarea sedinta de Consiliu Local, fiecare consilier local, 19 la numar sau cati vor mai fi, propun sa primeasca in dar cate un avion de hartie.

Va multumesc si imi cer scuze faata de cei care nu merita acelasi tratament, dar sunteti victime colaterale pentru ca acceptati sa faceti parte dintr-un aparat administrativ care se aseamana cu o institutie de teatru, finantat din banii bacaunilor.

Va rog, dati-va demisia! Va multumim.

foto: www.czechanswer.com

 

 

Lasă un răspuns