Agentie de turism tepara! Feriti-va de Medin Tour! Leonard Popa, un bun prieten, a fost pacalit, si, cel mai probabil, nu e singur „Escrocii” sunt pe mana Politiei

Imi aduc aminte cu placerea de discutia pe care am avut-o cu Leonard la cafea, anul trecut, spre mijlocul lui decembrie, si in care, printre aletele, am discutat despre hobby-ul lui de a calatori.

Cipru si Cehia sunt doua dintre destinatiile lui de suflet. La un anumit moment al discutiei, Leonard imi povestea despre biletele pe care si le-a achizitionat pentru o noua excursie in Cipru – a treia insula ca marime din Marea Mediterana – si era foarte incantat sau in Cehia, nu mai stiu sigur.

Si chiar mi-a spus ca ma poate ajuta sa am parte de un sejur de vis. Acum, vad cum Leonard a fost victima unei agentii de turism, prin fata careia am trecut de multe ori.

“In viata vietilor mele, n-am sa mai calc in nicio agentie de turism romaneasca, n-am sa mai cumpar niciun bilet de avion de la nicio agentie bacauana! E pentru a doua oara in 6 ani cand sunt escrocat de acesti smecheri la drumul mare!”, Leonard Popa, profesor, ziarist si calator. 

Nu e la prima experienta nefericita, iar asta il determina sa nu-i ierte pe cei care si-au batut joc de increderea, de banii, si drepturile lui.

„Prima data, m-a pacalit o agentie din Constanta. Am ramas in Bulgaria fara bani si m-au ajutat bulgarii mei dragi numai sa nu-mi stric concediul de vara. Acum, Agentia asta din centrul Bacaului, Medin Tour, m-a ales victima tocmai pe mine! La puscarie, fratilor, sa scrieti carti de specialitate, nu toti stim sa furam si sa escrocam!

La postare lui Leonard Popa, un comentariu aparte vine de la Gabi Manea, un om care acum ii miroase de la distanta pe „escrocei”.

” Dar in toate domeniile de activitate ne-au cotropit escrocii,oportuniștii ,tâlharii…?Ce Dumnezeu se întâmpla?” Gabi Manea

Raspunsul lui Leonard e pe masura;

Leonard Popa: „Gabi,,astia-desi n-au facut sport de performanta in viata lor- sunt cei mai iuti de picioare….”

Discutia continua si are ceva parfum…

Manea Gabriela: „Da Leo!Abia ,acum la batranete mi-am dat seama si eu…”

Leonard Popa „E tara plina re escroci..degeaba tai unul, ca rasar trei in loc!”

Manea Gabriela „Trebuie tăiată rădăcina,oricât de adânca sau ramificata este!”

Leonard nu se lasa asa usor

„Am fost la Politie si am solicitat deschiderea actiunii penale impotriva Agentiei de Turism si casierei (sotia administratorului). E vorba de o fosta directoare TAROM (pana in 1989), cu rude printre profesorii care mi-au fost colegi de cancelarie la scolile din Bacau, pe unde am predat. Am facut sesizare si la Protectia Consumatorului care a mai amendat Agentia de cateva ori…Care e modul de actionare al escrocilor din Turism? Iti castiga increderea vreo catva timp, dupa care te pacalesc. Iti incaseaza banii, iti dau rezervarea, pe care o anuleaza peste cateva zile, fara sa mai trimita niciun ban. Verificati imediat emiterea biletelor de catre Compania de zbor. Cu persoana asta am sa ma judec pana o vad in puscarie, sa-i iasa din cap afacerile oneroase si smecheriile invatate cat a stat in functie.”

Cautand pe net, iata ce am gasit despre celebra agentie de turism:

MEDIN TOUR

STR. MIHAI VITEAZU, nr. 5, BACĂU, Cod Postal 600056, JUD. BACĂU

0234-580 590

Descriere:

Agenţia de turism MEDIN TOUR în fiecare din cei 18 ani de existenţă şi-a câştigat prestigiul pe piaţa băcăuană şi nu numai.

Domeniul de activitate:

Agenţii de turism

Lasă un răspuns