Un tur sau doua tururi, la alegrile locale? Eu optez pentru un singur tur. Am si o explicatie

Pana pe 5 iunie, data la care vom merge la urne sa votam primarul, consilieri locali si judeteni, mai sunt 119 zile, iar NOI nu stim daca vom avea un tur sau doua tururi de scrutin.

Daca avem o  lege „proaspata”, domnule premier Dacian Ciolos, dv. cel care aparati democratia, de ce acum incercati sa o cam intoarceti?

Am inteles ca PNL vrea cu mult sarg doua tururi de scrutin, dar cineva sa le spuna ca nu se schimba nimic. Cerinta lor era intemeiata daca venea anul trecut, nu acum cand simt ca au nevoie un pic de ajutor.

Si ei au votat atunci legea electorala SI AU ACCEPTAT cu un singur tur de scrutin. Acum, de ce vor sa fie schimbata?

Sa schimbi regulile jocului cu putin timp inainte ca acesta sa inceapa suna a favoritism politic.

Daca vor fi doua tururi, atunci vor castiga aliantele, pentru ca vor imparti in asa fel cartile incat prostul voteaza si ei se premiaza.

M-am saturat de aliante. M-am convins. De toate. S-au imperecheat, fie PNL cu PSD, fie PNL cu PDL, etc, si au iesit „copiii” corciti, iar mai apoi tata a batut-o pe mama si a fugarit-o in Afganistan.

Sa se joace cu cartile pe masa.  Un singur tur.

 

2 thoughts on “Un tur sau doua tururi, la alegrile locale? Eu optez pentru un singur tur. Am si o explicatie”

  1. Degeaba tragi cu pozitia PSD-ului la faza asta, ca nu e in interesul nimanui un singur tur in Bacau. Practic ai fi de acord cu ramanerea lui Romeo Stavarache la Primaria Bacau – cel putib in baza ultimelor sondaje.

    1. prelungit spune:

      Nu trag cu nimeni. Nu am avut si nu am carnet de partid :) Asa vad eu lucrurile la momentul actual, dar totul vine ca o concluzie a dezamagirilor din anii anteriori. Nu ma pot pronunta in priviinta optiunilor electorale pe care le au bacauanii. E adevarat ca actualul primar, daca va candida, pleaca cu prima sansa. Eu zic ca dupa atatia ani in care electoratul a fost un cobai al politicienilor, acum a devenit mai elaborat, mai atent, care stie sa taxeze si voteze gandind. Sper sa fie asa.

Lasă un răspuns