Se implinesc doi ani de cand clubul Primariei si–a schimbat numele La multi Ani !

Se implinesc doi ani de cand clubul Primariei si–a schimbat numele La multi Ani !

Conform site-ului clubului, care  nu prea e transparent in ceea ce priveste banii publici, (e clubul bacauanilor, gresesc?), din 27 ianuarie 2014, clubul şi-a schimbat numele în Clubul Sportiv Ştiinţa Municipal Bacău.

Clubul s-a nascut in 28 decembrie 2010, prin Hotărârea nr. 441, atunci cand Consiliul Local Bacău a înfiinţat Clubul Sportiv Municipal (CSM) Bacău 2010, iar pe 25 ianuarie 2011 clubul a primit şi certificatul de identitate sportivă.

“Am pus bazele unui club public al cetăţenilor municipiului Bacău. Baza materială a clubului este a municipiului Bacău”, a declarat primarul Romeo Stavarache la înfiinţarea CSM Bacău 2010. Obiectivul acestui demers a fost de susţinere a mai multor discipline sportive şi de a crea o bază solidă de selecţie a talentelor.

Pornind iniţial la drum cu înfiinţarea a cinci secţii (HandbalAtletismBoxNataţieTenis de câmp), în 2011, acestora li s-au mai adăugat Tir cu arcul şi Haltere.

Prin aceasta, CSM Bacău 2010 promovează cu prioritate disciplinele, ramurile şi probele sportive cuprinse în programul Jocurilor Olimpice, chiar dacă unele dintre acestea au mai puţin sprijin la nivel naţional, dar cu mare priză la nivel internaţional.

La cati mai multi ani si cat mai multe rezultate obtinute cu bacauani! Sper ca noul nume sa va tina mai mult de patru ani, asa cum s-a intamplat cu primul!

 

Lasă un răspuns