Ce-ti doresc eu tie, dulce Ilie… De ziua lui Eminescu, Ilie Birzu a fost uns ca viceprimar

 

„Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Ilie,
Viceprimarul nostru, plin de glorii, consilierul ce iti vom duce dorul?
Decizii echilibrate, arma ascunsa-n teaca,
La trecutu-ţi mare, mare viitor!
Fiarbă Bacaul-n proiecte, spumege rivalii…”

Astăzi se împlinesc 166 de ani de la naşterea lui Mihai Eminescu, pub-urile au fost pline cu elevi…la o cafea, dar mai important e faptul ca Ilie Birzu, consilier PNL Bacau, i-a locul lui Vasile Tescaru – demisionar.

 

In sedinta administrativului bacauan nu am auzit nimic despre ziua lui Mihai Eminescu, probabil de asta nici elevii nu au auzit de Ilie Birzu :) Cei de la „Arte” au auzit :)

Ilie Birzu e omul pe care il vedem cu totii pe la toate activitatile, fie ele culturale, sportive dar si pe la parastasuri sau pomeniri. Va avea la dispozitie nu mai mult de cinci luni, dupa care bacauanii vor hotari daca vor lasa la timona actuala garda sau vor pune alta.

Ilie Birzu a stiut mereu sa aiba grija de imaginea sa, sa apara unde trebuie, sa fie aproape de cei care au un rol in media.

Numirea a fost aprobata cu 20 de voturi. M-as fi asteptat la un cadru mai festiv, dar parca inca nu au trecut sarbatorile.

Sa nu uit: la sedinta au participat si doua persoane majore si un minor care s-au afisat cu tricouri cu inscrisul – D.N.A

 

foto: FB Ilie Birzu

Lasă un răspuns